Priser för bröllopsfotografering
Eftersom varje bröllop är unikt har jag enbart en vägvisande prissättning. Ni kan själv skräddarsy er bröllopsfotografering utifrån de önskemål ni har.
Ursprungspriset är :
3000 kr för porträttfotografering
6800 kr för borgerlig vigsel + porträttfotografering
7800 kr för kyrklig vigsel + porträttfotografering
Vill du att bröllopsfotograferingen även ska inkludera förberedelse, skål, och fest så kan vi skräddarsy ett paket som passar er.
Tänk dock på att tiden måste vara sammanhängande.
Bröllopspaketen
Paketen inluderar:
- Alla utvalda bilder högupplösta och framkallade på cd skiva i färg men några svartvita
- Ett webbgalleri som ni kan dela med vänner och släkt.
- 1-3 förstoringar ( 18*24) beroende på vilket paket du väljer.
Slutligen kan milsersättning utgå beroende på var ert bröllop är. Då är det 40 kr/mil.
Att tänka på inför träffen med fotografen
Vi träffas ett par veckor innan själva vigseln och diskuterar önskemål och upplägg. 
Prata med vigselförrättaren och diskutera sinsemellan vad som känns ok för er. Hur mycket rörelseutrymme får jag under själva vigseln?
Det är bra att utse någon ansvarig för fotograferingen . Ibland önskar man ha gruppbilder. Då får den ansvarige se till att samla alla och se till att de önskade grupp bilderna blir av. Så slipper brudparet tänka på det under sin stora dag.
Vill du anlita mig som bröllopsfotograf?
Först och främst; kolla igenom mina bilder i portfolion för att se om jag är den rätta bröllopsfotografen för er. Alla fotografer har sin bildstil. Tilltalar den stilen er?
Hur arbetar jag på plats? Generellt så försöker jag att hålla mig i bakgrunden och blandar mig inte i så mycket. Naturligtvis försöker jag tillmötesgå era önskemål på plats. Somliga vill ha mer vägledning under själva porträttfotograferingen andra vill bli helt lämnade i fred. jag kan hjälpa till på plats, men generellt tycker jag att det blir bättre om brudparet får vara ifred. Oftast gör vi både ock.
Vad vill ni ha? kanske ni vill ha nåt paket som jag inte erbjuder. eftersom min prissättning är vägledande, så skräddarsyr vi ett paket med det innehåll som ni vill ha.
När ni har bestämt er och vi har bokat in datumet kommer jag ta ut en bokningsavgift på 10%. Den avgiften dras sen av från er bröllops faktura. Orsaken till att jag behöver ta ut en bokningsavgift är att jag i och med eran bokning måste tacka nej till andra uppdrag det datumet.
Back to Top