Barnfotografering i Nynäshamn

I över tio år har jag fotograferat barn, bebisar och syskon på Öppna Förskolor. Det är en bra möjlighet för porträttbilder att få bilder på sina barn och kul för Öppna Förskolor att kunna erbjuda detta. Tiden gr så fort så en dag är de inte så här små längre.

​​​​​​​Jag ställer upp en portabel studio i ett rum, eller del av rum. Antingen är det ett schema eller dropin.
Detta är kostnadsfritt både för föräldrarna och Öppna förskolan. Det är inget köptvång. Bilderna läggs upp i ett personligt galleri på webben. Man gör sen en beställning hemifrån genom att maila mig. Vill man inte ha bilderna på webben kan man köpa en skiva med lågupplösta bilder direkt. All information om hur man gör sin beställning och om priser kommer att mailas till alla som fotograferats.
Det jag behöver för barn fotograferingen är:
- en plats att ställa upp studion på. Minst 4 meter djupt, 3 m brett
- hjälp att nå ut till föräldrarna med information
- ev ett schema
Barn och bebis fotograferingarna har varit mycket uppskattade i Nynäshamns Församling. Där har jag fotograferat många barn, bebisar och syskon samt familjer under snart 10 år.
Mina referenser är:
Marita Eghult på Nynäshamns församling
telefon: 08- 520 116 83
Jobbar du på en Öppen förskola och vill att jag ska komma dit? Maila mig
Går du på en öppen förskola och skulle vilja att jag kom dit? Ta kontakt med din Öppna förskola och be dem kontakta mig. Kolla in min portfolio med bilder från Öppna Förskolan

barnporträttfotografering i Nynäshamn

Numera har de flesta kommuner tagit bort dagsfotograferingen på förskolorna. Då kan det vara extra kul att det kommer en fotograf till Öppna Förkolorna och tar porträtt. Så slipper man allt meck med att beställa tid.

Back to Top