Min studio ligger centralt i Nynäshamn på Stadshusplatsen 3. Ingång i hörnet , det står Folkets Hälsa på dörren.
Här har jag möjlighet att ta emot dej och din familj för ett familjeporträtt upp till fyra - fem vuxna.
Jag har olika paket att erbjuda beroende på vad man vill ha och hur många man är.
Om du är en liten familj med två vuxna och en bebis, och du vet om att du bara vill ha en bild, skulle jag rekommendera Mellan paketet
Men om du är en större familj och vet om att du minst vill ha en familjebild, ett syskonporträtt och två enskilda porträtt samt att du gärna vill ha fler alternativ att välja mellan skulle jag rekommendera det Stora paketet.
Vill du bara ha en bild på din ettåring, så fungerar det Lilla paketet utmärkt.
Vill du ha fler bilder, inte bara porträtt utan även lite mer lekfulla bilder med olika konstellationer så är det Det Stora paketet som gäller.
Gå gärna in under portfolio för att se fler bilder.
Så här går det till 
Maila eller ring för att beställa tid. Du kan gå in under kontakt så finns det ett formulär där. Jag kan hjälpa dej med att välja det paket som passar dina önskemål.
När bilderna är klara kommer ni få ett mail med all information ni behöver samt en länk till era bilder. Härifrån kan ni sen välja vilka bilder ni vill ha förstorade.
Vad är en högupplöst bild?
Med högupplöst bild menas den digitala filen. Köper du den har du möjlighet att själv göra förstoringar. Du skickar själv in filen och trycker upp i de storlekar du vill ha och i de exemplar du vill ha. Observera att jag inte tar ansvar för trycket när ni beställer högupplösta bilder. Alla framkallnings ställen är inte bra, men jag rekommenderar Crimson.
Vad är en lågupplöst bild?
Med lågupplöst bild menas att den digitala filen är så liten att du enbart kan trycka upp bilden i storleken 10x15 cm.
Observera att om bilden publiceras på nätet, måste mitt namn som fotograf alltid stå med. Det är för att jag har copyright till bilderna.
Back to Top