Familjeporträtt
Mitt koncept är att jag kommer hem till folk och ställer upp studion där. Jag kallar det Fotokalas, för det ska vara ett avslappnat sätt att fotografera sina barn. DU som värdfamilj bjuder hem andra barnfamiljer. Minst fyra stycken. I lugnt tempo med mycket tålamod tar jag en uppsättning bilder. Det kan vara individuella porträtt på barnen, syskonbilder och även familjebilder. Det brukar ta en kvart , då börjar barnen tröttna. 
familjefotografering
Att ha ett fotokalas kostar ingenting. Som värdfamilj står man för ett utrymme ( jag har stått i sovrum, hallar och tvätttstugor :). Det som är viktigt är att det inte är för lågt i tak samt att golvytan är minst 3*3 meter.
Som värdfamilj står du förrutom för utrymme och inbjudan till andra familjer, för en lättare fika. Det ska vara kul och avslappnat. Som ett litet kalas. Men vi fotar också. Som värdfamilj får du 10 % rabatt på din beställning. 20% om du beställer för mer än 2000 kr.
Jag har olika förmånliga paket att erbjuda.
Så här går det till 
Maila eller ring för att beställa tid. 
Jag kommer hem till er och ställer upp en portabel studio med grå bakgrund. Ni har bjudit hem 3 andra familjer som också har som intention att beställa bilder. Blir ni inte nöjda med bilderna, eller om barnen för tillfället inte vill bli fotade, vilket ju kan hända, så är det inte ett krav att beställa. Allt för att stämningen ska vara så avslappnad som möjligt. Däför är det också möjligt att återkomma lite senare under själva fotokalaset, när barnen har bekantat sig lite mer med situationen. Vissa behöver mer tid på sig andra vill att det ska gå fort över :)
När bilderna är klara kommer ni få ett mail med all information ni behöver samt en länk till era bilder. Härifrån kan ni sen välja vilka bilder ni vill ha förstorade.
Vad är en högupplöst bild?
Med högupplöst bild menas den digitala filen. Köper du den har du möjlighet att själv göra förstoringar. Du skickar själv in filen och trycker upp i de storlekar du vill ha och i de exemplar du vill ha. Observera att jag inte tar ansvar för trycket när ni beställer högupplösta bilder. Alla framkallningsställen är inte bra, men jag rekommenderar Crimson.
Vad är en lågupplöst bild?
Med lågupplöst bild menas att den digitala filen är så liten att du enbart kan trycka upp bilden i storleken 10x15 cm. Men inte större för då ser det konstigt ut. Vill du visa bilderna på storskärm behöver du dock köpa större filer.
Observera att om bilden publiceras på nätet, måste mitt namn som fotograf alltid stå med. Det är för att jag har copyright till bilderna.
familjefotografering
Back to Top