Familjeporträtt
Mitt koncept är att jag kommer hem till folk och ställer upp studion där. Jag kallar det Fotokalas, för det ska vara ett avslappnat sätt att fotografera sina barn. DU som värdfamilj bjuder hem andra barnfamiljer. Minst fyra stycken. I lugnt tempo med mycket tålamod tar jag en uppsättning bilder. Det kan vara individuella porträtt på barnen, syskonbilder och även familjebilder. Det brukar ta en kvart , då börjar barnen tröttna. 
familjefotografering
Att ha ett fotokalas kostar ingenting. Som värdfamilj står man för ett utrymme ( jag har stått i sovrum, halla roch tvätttstugor :). Det som är viktigt är att det inte är för lågt i tak samt att golvytan är minst 3*3 meter.
Som värdfamilj står du förrutom för utrymme och inbjudan till andra familjer , för lättare fika. Det ska vara kul och avslappnat. Som ett litet kalas. Men vi fotar också. Som värdfamilj får du 10 % rabatt på din beställning. 20% om du beställer för mer än 2000 kr.
Jag har olika förmådnliga paket att erbjuda.
Gå in under portfolio för att se fler av mina barnbilder
Så här går det till 
Maila eller ring för att beställa tid. 
När bilderna är klara kommer ni få ett mail med all information ni behöver samt en länk till era bilder. Härifrån kan ni sen välja vilka bilder ni vill ha förstorade.
Vad är en högupplöst bild?
Med högupplöst bild menas den digitala filen. Köper du den har du möjlighet att själv göra förstoringar. Du skickar själv in filen och trycker upp i de storlekar du vill ha och i de exemplar du vill ha. Observera att jag inte tar ansvar för trycket när ni beställer högupplösta bilder. Alla framkallnings ställen är inte bra, men jag rekommenderar Crimson.
Vad är en lågupplöst bild?
Med lågupplöst bild menas att den digitala filen är så liten att du enbart kan trycka upp bilden i storleken 10x15 cm.
Observera att om bilden publiceras på nätet, måste mitt namn som fotograf alltid stå med. Det är för att jag har copyright till bilderna.
familjefotografering
Back to Top