Barnfotografering på Öppna Förskolor

Jag fotograferar barn, bebisar och syskon på Öppna förskolor. Mitt koncept är att jag kommer till Öppna förskolan och ställer upp en portabel studio i ett rum. Antingen är det drop in eller ett schema för porträttfotografering av barn, syskon, och bebisar. Medans man väntar finns det fika som jag bjuder på. Meningen är att det ska vara avslappnat och kul, och att förenkla både för barnen och föräldrarna.

Detta är kostnadsfritt både för öppna förskolan och för föräldrarna. Det är heller inget köptvång. Bilderna läggs upp på en undersida till min hemsida: www.tabularasa.se. (vill man inte det kan bilderna beställas på plats på en cdskiva)  Sen har familjerna två veckor på sig att hemma i lugn och ro välja vilka bilder de skulle vilja ha. Beställningen mailas till mig och lite senare kommer bilderna i brevlådan.

Allt jag behöver vid en barn- och syskonfotografering är:

  • Ett rum ( minst 16 kvm)  att ställa upp studion i
  • Hjälp att ge information till familjerna
  • Hjälp att sätta upp ett schema för familjerna att skriva upp sig på

Barn och bebisfotograferingen har varit väldigt uppskattat i Nynäshamns församling. Där jag fotograferat många barn, bebisar och familjer. Det är minimal effort för er och för familjerna som slipper ta sig till en dyr fotograf med egen studio, vilket oftast innebär mindre flexibilitet och dyrare fotografering. Miljön är dessutom tryggare och fotograferingen blir mer avslappnad.

Mina referenser är för denna typ av jobb är:

Marita Eghult, Nynäshamns församling

Tel: 08-520 116 83

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.