bröllopsfotograf i Nynäshamn Anna Andersson

“Åh, tack igen! Vi är såå glada att vi valde just dig!”

Louise & Robin,

“Hej Anna! Vad roligt, vilka jättefina bilder… Vi kommer varmt rekommendera dej för vänner och bekanta:) så nöjda!!”

Linda & Christian som gifte sig på Svartsjö Slott,

“Hej igen Anna! Nu har vi sett bilderna och vi är mer än nöjda. Sammataget (de första bilderna och de här) tycker jag att du har lyckats så bra med att få med dels våra personligheter och stämningen under dagen, dels fångat de olika skeendena i ögonblicksbilder. Stort tack!”

Vendela & Esteban gifte sig på Landsort,

“Åh, vilka fina bilder! Vi är supernöjda! Tack så hemskt mycket! Över all förväntan, fantastiskt vackra bilder! Jag trodde aldrig vi kunde vara så stiliga på bild. Vi har redan skickat länken till alla vi känner, hehe. Otroligt fina bilder! Längtar efter mera.”

Louise & Robin,

“Hej Anna! Fredrik och Jenny är JÄTTE nöjda med dina bröllopsbilder. Släkt och vänner likaså!”

Maud som bekostade fotograferingen av brudparet Jenny och Fredriks bröllop.,

“Hej Anna! Vill bara säga Ååååh, vilka fina bilder du hade tagit på Linda & Christians bröllop! Det var ju en sån fantastisk miljö där ute på Svartsjö! Riktigt fina kort. Roligt att se!”

Malin toastmadame,

“Vi hade inte kunnat vara mer nöjda ska du veta. Alla vi visar tycker bilderna är fantastiska!”

Michelle & Simon,

“Som vi sa tidigare är vi jättenöjda och tycker att bilderna är väldigt fina!”

Elli & Olof,

“Vi var så himla nöjda med dig och allt kändes så bra och avslappnat!”

Adina & Joakim,

“Vi ser verkligen fram emot att få se alla fina bilder! Ska bli så kul och vi är så tacksamma för allt arbete du lagt ner!!”

Adina & Joakim,

“Fantastiskt fina kort. Härligt och stort tack för din insats! “

Angelica & Peter,

“Härliga bilder Anna kul att du dokumenterat dagen med stort D så snyggt!

Angelica & Peter,

bröllopsfotograf Anna Andersson NynäshamnBröllopsfotografering

Först och främst vill jag säga att få äran att fotografera ert bröllop är något som jag tar på stort allvar. Varje bröllop, och varje bröllopspar är unika, och jag  är väldigt mån om att tillgodose era önskemål på ett så bra sätt som möjligt.

Jag  fotograferar oftast vad som populärt kallas “reportage-stil” vilket innebär att jag fotar “spontant” och på plats, i kyrkan, i hemmet, i festlokalen eller någon vacker miljö som ni valt. Mitt mål är att fånga er stora dag på ett så naturligt sätt som möjligt. Jag dokumenterar utan att synas eller blanda mig i för mycket.

Vi kan om så önskas att träffas en timme, ett par veckor innan själva fotograferingen för att prata om era önskemål, gå igenom ceremonin och få svar på era och våra frågor.

bröllopsfotograf Anna Andersson NynäshamnAtt tänka på inför träffen med bröllopsfotografen

Hur mycket utrymme får fotografen under själva vigseln? Prata med vigselförrättaren och diskutera sinsemellan vad som känns ok för er. Är det vid någon tidpunkt under vigseln ni inte vill att vi ska fotografera?
Det är bra att utse någon ansvarig för fotograferingen som bland annat kan se till att eventuella gruppbilder blir av, vilka som ska vara med etc. Och som kan svara på våra frågor, så att ni slipper tänka på sånt på er stora dag.

Priser BröllopPriser för bröllopsfotografering

Eftersom varje bröllop är unikt har jag enbart en vägvisande prissättning. Därför kan ni själv skräddarsy din bröllopsfotografering, utifrån det ni vill ha. Ursprungspriset är
3000 kr för porträttfotografering ( 1 timme) och 6000 kr för borgerlig vigsel+ porträtt och
7500 kr för kyrklig vigsel+ porträtt ( ca 3 timmar).
Vill du utöka din bröllopsfotografering att även inkludera antingen förberedelser och brudskål, eller kanske middag och festlighet med mingelbilder på era gäster, eller ha ett bröllopspaket som inkluderar allt,  kan jag skräddarsy ett paket som passar er. Tänk dock på att tiden måste vara sammanbindande.

 

bröllopsfotograf Anna Andersson NynäshamnBröllopspaket

Paketen inkluderar:

♥ Alla utvalda bilder från din bröllopsfotografering högupplösta och framkallade i färg och några svartvitt ( antal beror på vilket paket du väljer)

♥ Webbgalleri som ni kan dela med er familj och vänner

♥ 1-3 förstoringar (18*24)  från webbgalleriet ert val ( Gäller enbart vigsel och porträttpaketen, antal är beroende på vilket paket du väljer)

 

bröllopsfotograf Anna Andersson NynäshamnTillvalspaketet 2000 kr + frakt:

♥ Fotobok 26 sidor (med  30-90 bilder i )

♥ Förstoringar 3 st förstoringar 24*30

 

Slutligen kan milersättning tillkomma beroende på var fotograferingen äger rum, samt vilket paket du väljer.

 

Vill du anlita mig som er bröllopsfotograf?

Först och främst kolla igenom mina bröllopsgallerier för att se om jag är den rätta 🙂 Varje fotograf har sin stil och bildspråk och det är genom att kolla igenom hens bilder som ni kan avgöra om den stilen passar er.

Vad vill ni ha? Kanske ni söker ett paket som jag inte har. Maila mig och fråga. Min prissättning är vägvisande  eftersom alla har olika önskemål. Ni kan även beställa större förstoringar, samt foto på canvasduk.

När ni har bestämt er och vi har bokat in så kommer jag ta ut en bokningsavgift på 10%. Den avgiften dras sen av från er bröllopsfaktura. Orsaken till att jag behöver ta ut en bokningsavgift är att jag i och med er bokning behöver tacka nej till andra jobb.

 

Slutligen vill jag säga:

Hoppas vi ses:)

 

 

Klicka här för 2015 års Prislista bröllopsfotografering 

PRISLISTA

 

Klicka på bilderna här nedan för att komma till några av mina senaste bröllop!

Beställ tid: anna[at]tabularasa.se

 

 

 

 

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.