Barn- och familjefoto

Min studio ligger mitt i Nynäshamn med ingång till vänster om Folkets hus stora entré. Studion ligger i Folkhälsans lokaler.

Här har jag möjlighet att ta emot dej och din familj för ett familjeporträtt på upp till fyra – fem vuxna. Du kan välja mellan vit eller grå bakgrund.

Jag har olika paket att erbjuda beroende på vad man vill ha och hur många man är. Paketpriserna handlar mer om vad man får och hur många som ska fotograferas. Om du är osäker så är det bara att höra av dej.

Är du en liten familj på två vuxna och en bebis, och du vet om att du vill bara ha en familjebild, så skulle jag rekommendera Mellan paketet

Men om du är en större familj och du vet om att du minst vill ha en familjebild, en syskonbild och kanske några enskilda bilder på barnen samt olika konstellationer, så skulle jag rekommendera det Stora paketet.

Vill du bara ha bild på din 1-åring, fungerar Lilla paketet med 30 min i studion samt 1 högupplöst bild. Vill man ha fler bilder så kan man köpa till förstoringar och högupplösta bilder efteråt. Då och då har jag erbjudanden om dropin till förmånliga priser för bebisar och barn så håll utkik på min facebooksida så missar du inte det. Vill du har fler bilder, inte bara porträtt, utan även lite lekfulla bilder, olika kläder och bakgrunder, så är det det stora paketet som gäller.

Jag erbjuder även Newbornfotograferingar  och gravidfotograferingar. Och inom kort kommer det komma en informationssida om det. Fotograferingen är lite annorlunda än de traditionella studiofotogaferingarna.  

Jag fotograferar även på Öppna förskolor. och har då och då erbjudanden om traditionella dagisporträtt samt skolporträtt. Håll utkik på facebook för att inte missa detta!

Så här går det till:

Maila eller ring och beställ tid. Vad är era önskemål? Så hjälper jag dej att välja ett passande paket.

När ni väl kommer till studion så är ljuset grundinställt. Men behöver oftast finjusteras för att passa er. Under tiden ni är här provar vi olika konstellationer. Jag tar fler bilder som ni kan välja emellan, hur många beror på situation och vilket paket ni valt. Betalar gör ni på plats eller på faktura som ni får skickat till er innan fotograferingen.

När bilderna är klara kommer ni att få ett mail med direkt länk till era bilder. Härifrån kan ni välja en bild som ni sen får som pappersförstoring och som högupplöst bild som ni får tillgång att ladda ned till er dator från ert personliga webbgalleri. Vill ni ha fler bilder, antingen som förstoringar eller som digitala filer så kan maila mig namnet på bilderna som ni önskar beställa. Dessa får ni mot faktura som skickas till er mail.

Vad är en högupplöst bild?

Med högupplöst bild menas den digitala bilden. Köper du den har du möjlighet att själv göra förstoringar på den. Du får alltså inte en papperskopia utan en digital fil.

Jag rekommenderar alltid Crimson när du skickar in till förstoring. De har hög kvalite och ger bilderna rättvisa. Vilket tyvärr inte kan sägas om alla framkallningsställen. Jag kan inte garantera att kvaliteten blir bra när ni köper högupplösta bilder och själv skickar in till förstoringen. Jag tar inte ansvar för kopieringen. Vill du vara säker på att allt blir rätt, beställ dina kopior genom mig. Beställer du en kopia får du den högupplösta bilden på köpet (att ladda ned från ditt webbgalleri)

Vad är lågupplöst?

Med lågupplöst menas att den digitala bilden är så liten att du enbart kan trycka upp bilden i formatet 10*15 cm, eller publicera den på webben, ha den i mobilen eller på datorn.

Jag behåller alltid copyright på bilderna. Med det menas att det är otillåtet att publicera en bild utan att först rådfråga mig samt att vid publicering så måste man skriva att det är jag som tagit bilden.

När du beställer lågupplösta bilder av mig ger jag dej tillåtelse (du behöver inte fråga) att publicera denna bild på din facebook sida (du får inte publicera bilden i tidning etc) men du måste skriva att jag är fotograf. Det gör du enkelt i kommentarsfältet eller på annat sätt. .

Paket för barn- och familjefotografering

Efterbeställningar

13x18cm
kr300
per styck
18x24cm
kr400
per styck
24x30cm
kr600
per styck
30x40cm
kr800
per styck
  • monteras på kapa
  • högupplöst bild på köpet
1 högupplöst bild
kr600
per styck
3 högupplösta bilder
kr1200
för alla tre
5 högupplösta bilder
kr2000
för alla fem

Det ska vara kul med barnfoto!

 

 

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.