Skolfotografering

Blev du inte nöjd med skofotograferingen i år, eller missade du eller ditt barn den?

Nu finns det möjlighet att ta skolfoto i min studio i Folkets Hälsas lokaler Stadshusplatsen 3 nu på  lördag den 7: de oktober. Fotograferingen är kostnadsfri. Priser för paketen ser du lite längre ned på sidan. Ring eller maila och boka en tid . Tider finns mellan 11 och 16.

Detta är en traditionell  skolporträtt fotografering ( alltså inga syskon).

Så här går det till:

Boka tid genom att maila mig eller ring.

anna@tabularasa.se

tel: 0702728569

Bekräftelse om tid får du via mailen. Kom hit till lokalen. Tiderna är ungefärliga  så här kan ni vänta på er tur i ett väntrum. Där det finns kaffe och te.

Fotograferingen sker på samma sätt som den traditionella skolfotograferingen dvs man får sätta sig i en studio som redan är framställd. Jag tar cirka fem bilder. Ni får kolla på bilderna på datorn och välja ut den som ni vill ha förstorad eller som högupplöst fil. Betala på plats, om ni vill att bilderna ska skickas till er, då behöver jag er adress, annars kan ni komma och hämta bilderna i lokalen drygt en vecka efteråt.

 

Betala kontant eller med swish på plats och få kraftigt reducerade priser.Vill du bestämma dej och betala hemifrån får du tillgång till ett fotogalleri att välja bilderna i från. Priserna kommer dock att skilja sig från när man bestämmer och betalar på plats. Bakgrunden kommer vara grå.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förstoringar :

Familjepaket  Erbjudanden:

Du får den bild du valt att göra en beställning av lågupplöst skickat till din mail om du vill. Varje paket innehåller också 9 st små plånboksbilder. Vill man ha extra plånboksbilder går det att beställa till det i samband med att man gör sin beställning. 30 kr för varje ark på 9 småbilder.

Hämta på plats dagtid förmiddagar ( 0 kr frakt), eller få bilderna hemskickade ( + 40 kr frakt)

Alternativt:
få bilden högupplöst ( du kan själv göra de förstoringar du vill):
500 kr på plats
550 kr bestäm dej hemma och få faktura.

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.