Jag tänkte först att det kanske inte skulle gå att få in fyra fullvuxna i min lilla studio här på Stadshusplatsen i Nynäshamn. Men det gick! Och det var riktigt kul. Det var kul att träffa denna fina familj. Lisa som aldrig tidigare tagit familjeporträtt i studio med sina barn och man önskade sig detta nu. Och jag tycker det var en mkt fin idé att ta en familjebild även nu när barnen är utflugna. Det gällde att passa på nu när “barnen” var på besök. Vi träffades i studion en lördag i mars. Provade på olika konstellationer, bland annat fick även hunden vara med. Bilderna fick de sedan titta igenom via ett bildgalleri. I porträttpaketet de beställde ingick en förstoring samt den digitala filen. Sen om man så önskade så kunde de göra extra beställningar på det.

By the way; vad jag älskar såna här busiga bilder som ett av familjeporträtten visar. Jag förstår att det kanske inte är den bilden man förstorar. Men jag tror i alla fall att man vill ha den. Så i det här fallet. Fick de dessa mer busiga bilder på sin cdskiva, inför framtiden. Jag blir glad i hela kroppen och det är inte ens min egen familj ;). Så är det även med de bilder jag tar på barn och syskon. Ibland blir det många fina mer lekfulla bilder, busiga och knasiga bilder. Men måste man välja, så väljer man kanske inte dem att förstora. Det tycker jag är synd att mina kunder inte ska få ha kvar dessa minnesfulla stunder. Blickarna, busen, spontaniteten, och det är därför jag alltid erbjuder att man får köpa bilderna lågupplösta på cd skiva.

I det här fallet en förstoring monterad på kartong. Blev mkt fint och är det bästa alternativet när bilden ska ramas in. Stora bilder kan lätt bli svår hanterliga. Lätt att de får veck och annat.

 

 

 

 

 

 

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.