Bröllopsfotografering -Skansen

 

Niklas och Sophia gifte sig på Skansen denna strålande sensommardag i sluten av augusti. Först hade vi porträttfotografering på Motjärn men sökte oss sedan vidare  till lite mer avskildhet vid Skogaholms herrgård.

Då jag träffade Niklas och Sophia innan sommaren för att prata igenom önskemål och vigseln så berättade de: att de inte ville ha uppställda bilder, utan att de föredrog att jag “spontanfotograferade”, de kände sig inte bekväma framför kameran, och de hade tema svensk skog och djur, lite trollskt. Då många gäster kom utomlands så hade de valt detta tema, och hyrt in spelmän som spelade brudvalsen.

Det har hunnit bli en del bröllop på Skansen nu :). Bland annat fotograferade jag Angelica och Peters bröllop , bilder som senare kom att publiceras i tidningen “Allt om Mat”. Jag träffade även Linda och Fredrik som liksom detta par vigde sig på Oscarsterrassen. Jag fick även vara bröllopsfotograf till Adina och Joakims vigsel som skedde vid det vackra lusthuset vid Skogaholms herrgård.

Skansen är ett underbart ställe att fotografera på, men man får hålla i sig och välja ett fåtal ställen. Motjärn var mer välbesökt än vi trodde att det skulle vara så vi drog vidare för att få vara mer i fred. Just i dag, var det väldigt mycket folk på Skansen.

Just för att brudparet önskade en “trollsk” stämning valde jag en lite annorlunda framkallning som jag upplevde som mer trollsk , och den fick de några bilder framkallade i , tillsammans med den mer ” vanliga”. Det blev väldigt stämningsfullt tyckte jag.

Tack Niklas och Sophia för denna dag!

 

 

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.